Contact Us / Careers / Order and Finance Coordinator

Order and Finance Coordinator

Location: Stockholm, Sweden

(Swedish is a requirement for this position)

Vi söker nu en självgående Order & Finance Coordinator som brinner för administration och att fastställa processer!

Drömmer du om att få vara med på en spännande företagsresa samtidigt som du får vara brickan i att bygga upp en administrativ avdelning? Har du tidigare erfarenhet av ekonomiadministration och orderhantering? Härligt! Här har du chansen att få arbeta med just detta i en globalt växande och entreprenörsdriven organisation!

Tack vare en otroligt fin försäljningsutveckling kommer vi förstärka vår organisation på huvudkontoret i Stockholm. Vi söker därför en dedikerad och noggrann kollega som ska arbeta som vår Order & Finance Coordinator med start omgående. Vårt huvudkontor är beläget i den kreativa miljön A-house i Stockholm, här får du möjlighet att gå på events, After Works, yogaklasser och andra sociala tillställningar.

I rollen som Order and Finance Coordinator så kommer du att:

Som Order & Finance Coordinator kommer du att ha en viktig roll i vår kärnverksamhet. Du kommer ha ett tätt samarbete med både våra fabriker och vår säljavdelning för att säkerställa att det upprätthålls en hög kvalité genom hela orderprocessen. Utöver detta kommer du att bearbeta alla kundorders i SalesForce och hantera våra fakturor genom Fortnox.

 • Koordinera orderläggning med BAUX fabriker i Sverige & USA
 • Skicka kundfakturor och attestera betalningar
 • Bokföra leverantörsfakturor
 • Hantera administrativa uppgifter såsom logistik och export

Utöver detta kommer du driva diverse förbättringsprojekt inom ditt affärsområde samt vara med och bygga upp vår administrativa avdelning.

För att trivas i rollen måste du vara en genomgående noggrann person med stort servicetänk. Denna tjänst passar dig som vill vara med och förbättra samt fastställa administrativa processer och utvecklas tillsammans med oss!

Vi söker dig som:

 • Har ett antal års arbetslivserfarenhet från en administrativ roll. Har du tidigare arbetat med orderhantering och bokföring är det ett stort plus!
 • Har tidigare erfarenhet från ekonomisystem, såsom Fortnox
 • Har obehindrade kunskaper skriftligt och muntligt i svenska och engelska då du dagligen kommer ha kontakt med kunder och fabriker på båda språken.

För att lyckas i denna roll tror vi att du har förmågan att hantera flera uppgifter parallellt och samarbeta med både interna och externa parter. Vidare följer du de kvalitetsstandards som krävs för arbetet och är uppmärksam på detaljer. Du är noggrann i ditt arbete och bygger upp strukturer som även andra kan arbeta utifrån. Utöver detta är du affärsmässig och identifierar och söker upp nya affärsmöjligheter.

Det är meriterande om du:

 • Behärskar ytterligare ett språk
 • Har erfarenhet av internationella miljöer
 • Har erfarenhet från, eller intresse av, design och arkitektur

Other:

 • Så snart som möjligt
 • Heltidsposition på BAUX HQ, A-house Stockholm.

Skicka din ansökan till [email protected]Skriv i ämnesraden “Order and Finance Coordinator”.

BAUX är ett innovativt svenskt designvarumärke som med fokus på hållbarhet erbjuder designade akustiklösningar för företag såsom Google, Spotify, Facebook, YouTube, Amazon, WeWork, Microsoft, Uber, Stella McCartney och eBay. Läs mer om BAUX här!

Contact Us

You can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
SUBSCRIBE TO BAUX NEWS
ACOUSTIC NEWS